středa 2. února 2011

Konference Lotusphere

Lotusphere je každoroční konference pořádaná Lotus Software. S výjimkou první konference, která se konala v prosinci roku 1993, se každý rok Lotusphere koná koncem ledna. Konference začíná recepcí (party) v neděli večer, pokračuje dál až po závěrečné zasedání ve čtvrtek odpoledne.

Kromě výroční konference na Floridě, se organizuje také každoroční konference Lotusphere v Evropě.

Typický program začíná otevřením obecného zasedání v pondělí, po němž následují jednotlivé diskusní a přednáškové bloky po zbytek dopoledne a odpoledne. Vše probíhá simultáně v různych konferenčních místnostech, což umožňuje účastníkům vybrat si, na který blok chtějí jít. Každý blok obvykle trvá hodinu s přestávkami, které umožňují účastníkům networking a výměnu zkušeností.

Čtvrtek je posledním dnem konference s několika hodinovými bloky v dopoledních hodinách, pak následuje velká "Ask developers" diskuze, kde účastníci mohou klást otázky přímo do pléna zaměstnancům IBM / Lotus, kteří se podílí na výrobě softwaru.

"Lotusphere comes to you" (LCTY), Sofia (Bulharsko) je místní pokračování Lotusphere v Orlandu. LCTY je organizováno ve více než 50 zemích po celém světě. Sofia (Bulharsko) je jedním z měst, kde se shromažďují místní uživatelé softwaru Lotus. Od roku 2007 je organizováno LCTY v Sofii společností IBS Bulharsko s podporou IBM Bulharsko. Akce se vztahuje zejména na novinky kolem Lotus Software, stejně tak jako diskuze, která klade důraz na místní potřeby Lotus a Lotus Domino a jejich vývoj.

Lotusphere comes to you, Sofia, Bulharsko, spojuje bulharské zákazníky Lotus, koncové uživatele, systémové inženýry a vývojáře. LCTY je zajímavá a užitečná akce pro manažery, analytiky, IT profesory, novináře a mnoho dalších, kteří chtějí více porozumnět koordinované práci a komunikaci.
Více informací o Lotusphere 2011 naleznete na webu IBM.

Video Lotuspehre 2008:

Žádné komentáře:

Okomentovat