pondělí 14. února 2011

Novinky ze světa Lotus Knows

Lotus vyhlásil vítěze ceny "Certified Lotus Instructor" pro rok 2011 na konferenci Lotusphere


Na letošní konferenci Lotusphere byli vyhlášeni tři noví držitelé ceny "Certified Lotus Instructor"

Robert Schwentker 

První držitel ceny je typickým představitelem kombinace technické a lidské osoby. Jeho více než 16 let technických zkušeností s Lotus je obohaceno o talent s osobní interakcí. Je popisován jako zvídavý, zajímavý, motivovaný, empatický a plný porozumění. Podle zákazníků v Severní Americe je vítězem roku 2010 Robert Schwentker.

Ivan Moraes

Další oceněný pracuje jako instruktor Lotus od verze 4 a byl jedním z prvních certifikovaných instruktorů v celé jeho oblasti. Vyučuje Notes, Portal, Sametime a Quickr. Studenti ohodnocují jeho pedagogické schopnosti a technické znalosti jako téměř dokonalé. Vítěz roku 2010 pro Latinskou Ameriku je Ivan Moraes.

Denny Sternberg

Poslední výherce tohoto ocenění získal nejvyšší úroveň odborných kvalifikací v Lotus Notes Domino a je vždy jedním z prvních instruktorů, který testuje a odsouhlasí nové verze Lotus Notes Domino. Vítězem roku 2010 pro oblast severovýchodní IOT je Denny Sternberg.


Konference Lotusphere 2011 v sociálním pojetí

Letošní konference Lotusphere 2011 byla pojata i ze sociálního hlediska. Konkrétně se organizátoři snažili nejvíce zacílit na sociální sítě, respektive na aktivní uživatele v sociálních sítích, tady je pár příkladů:

Žádné komentáře:

Okomentovat